Drodzy Dreamlandczycy,
Miło zagościć na starych śmieciach. Elderland zalany niczym Atlantyda. Dreamland był moment jak pamiętam, że nawet nie obywateli, a piszących na forum można było na palcach jednej dłoni policzyć i to takiej wepchanej pod ostrze kosiarki; w gruncie rzeczy byłem przekonany, że "to już jest koniec, nie ma już nic", jedynie zarchiwizowane forum. A tu szok, Król Edward II za którego czasów przybyłem znowu pośród żywych. Nie myślałem, że takie rzeczy dzieją się w naturze. Z zainteresowaniem będę obserwował co się tu dzieje. Kilka razy deklarowałem już wielkie plany, które okazywały się ostatecznie płonnymi nadziejami, więc nic nie obiecuję, ale dobrze Was widzieć. Polurkuje trochę i może coś się urodzi, a może nie.
Z furlandzkim pozdrowieniem,
Wielkie i małe powroty.
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Wielkie i małe powroty.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.

- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Re: Wielkie i małe powroty.
Miło powitać z powrotem!
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
salus rei publicae suprema lex esto!
- Tannegard
- Król Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 279138
- Kontakt:
Witamy ponownie. Już miałem wysłać ekipę z kosiarkami do Hrabstwa Flores. A tu niespodzianka, jest gospodarz, może skosi trawnik 

- Chamberlain
- obywatel
- Numer GG: 62994040
- NIM: 866253
- Kontakt:
Nie warto lurkować. Trzeba dać się porwać nowemu wirowi.Fryderyk Orański-Nassau pisze: ↑8 cze 2025, 12:21 Polurkuje trochę i może coś się urodzi, a może nie.
No dobrze. Wirkowi.
Odezwę się prywatnie na dniach i coś fajnego zaproponuję.
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
- - [Margrabia Inselburga]
Czółenko! Fajnie tak orbitować tutaj, polecam.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Wyślę moich najlepszych ludzi z nożyczkami, WKM!
To po prostu zachowawcza ostrożność. Kilka poprzednich moich powrotów kończyło się złożeniem wielkich deklaracji i zniknięciem w czeluściach realiozy. Nie byłbym sobą przegladając forum i nie dając o sobie znać, ani czasem nic nie komentując, ale jednocześnie zobaczę jak ta chęć się utrzyma. To co zmieniło się przez te dziewięć lat jak założyłem tu konto to nabycie praw wyborczych i w międzyczasie odgrywanie świata polityki przestało mi się wydawać takie fajne.
Nie mniej za propozycję dziękuję i chętnie wysłucham. W najbliższym czasie możliwosci małe, licencjat do skończenia, ale końcówką czerwca czy w lipcu? Kto wie.Odezwę się prywatnie na dniach i coś fajnego zaproponuję.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores

Książę Flores