Mordeczki, wracam!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Numer GG: 62994040
NIM: 866253
Kontakt:

Mordeczki, wracam!

Post autor: Chamberlain »

Wygląda na to, że mamy sezon powrotów, więc i ja zgłaszam się na pokładzie. W ostatnim czasie trochę lurkowałem i w końcu się przemogłem. Ponownie jest co poczytać i do kogo się odezwać. Jest miło i ciepło w podudzia. Wiem, że Was to interesuje, więc od razu dodam: dzieci się nie dorobiłem, elektrykiem nie jeżdżę, po przekroczeniu trzydziestki zachowałem pewne rezerwy zdrowia psychicznego, więc gotów jestem poświęcić tej komputernacji trochę czasu po godzinach. Energia mnie rozpiera i liczę, że w zamian otrzymam dużo negatywnych, choć bardzo rzeczowych komentarzy. Jak to w KaDe.

Odszedłem po jakimś sporze z Riifem, który robił wtedy za samca alfa i subtelnie, ale systematycznie podduszał każdego, kto nie podzielał jego słusznych poglądów na wszystko. Akurat wtedy, jesienią 2020 roku, chodziło o przenosiny na forum UNP i małżeństwo z resztkami po Sarmacji. Zrobiło mi się słabo, zwymiotowałem na krawat i wylogowałem się. Zaglądałem tu z sentymentu może raz na rok i nie czułem najmniejszej potrzeby, by wracać, zwłaszcza gdy okazało się, że królem został Ipanienko. Wtedy pomyślałem, że kogoś tu do reszty popierdoliło, no ale to nie ja musiałem z nim spać na tym łóżku piętrowym. Ale już jest dobrze i liczę, że będzie jeszcze lepiej.

Jestem William. Dla przyjaciół Will.
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
Awatar użytkownika
Wojciech Bombina
Premier
NIM: 352373
Kontakt:

Re: Mordeczki, wracam!

Post autor: Wojciech Bombina »

Imieniem całego Rządu witam ponownie, dzieci sypią kwiaty i śpiewają piosenki do rymu.
baron Wojciech desłetudo Bombina Maxima
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Post autor: Alfred »

Cześć, synu!
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Baldwin
urzędnik dworski
NIM: 318196
Kontakt:

Post autor: Baldwin »

Zaczynam z coraz większym optymizmem patrzeć w naszą przyszłość. Potrzeba tutaj jak najwięcej ostrych piór jak za starych dobrych czasów. Witam!
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Bardzo lubię takie dni.
Edward J. Ebruz, r.s.
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Post autor: matmax »

Milutko. Więcej poproszę.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Alfred pisze: 4 maja 2025, 19:10Cześć, synu!
Papo! A już myślałem, że Ci się zmarło i będę coś dziedziczył. Nawet poczyniłem pewne zakupy na kredyt. Jak Ty tu przetrwałeś te wszystkie lata w jednym kawałku?

Wspaniale Was tu wszystkich widzieć!
Awatar użytkownika
Aleksander
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Zapraszam do mojej willi w Wielkiej Łososiowej na baridajskie cygara i samundzką kawę!
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Post autor: Alfred »

Chamberlain pisze: 5 maja 2025, 14:51 Papo! A już myślałem, że Ci się zmarło i będę coś dziedziczył. Nawet poczyniłem pewne zakupy na kredyt. Jak Ty tu przetrwałeś te wszystkie lata w jednym kawałku?
Pozostaję w dobrej formie dzięki wczesnym pobudkom, zimnym prysznicom, zbilansowanej diecie i systematycznym treningom.

Przykro mi słyszeć o Twoich długach, Synu. Sam nie opływam w dostatki, pozostając bez własnych ziem i bez pałacu senioralnego, który przecież obiecywał mi jeszcze Robert Fryderyk. Niemniej możesz liczyć na moje wsparcie jako ukochany potomek.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Aleksander
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Alfred pisze: 6 maja 2025, 10:59
Chamberlain pisze: 5 maja 2025, 14:51 Papo! A już myślałem, że Ci się zmarło i będę coś dziedziczył. Nawet poczyniłem pewne zakupy na kredyt. Jak Ty tu przetrwałeś te wszystkie lata w jednym kawałku?
Pozostaję w dobrej formie dzięki wczesnym pobudkom, zimnym prysznicom, zbilansowanej diecie i systematycznym treningom.

Przykro mi słyszeć o Twoich długach, Synu. Sam nie opływam w dostatki, pozostając bez własnych ziem i bez pałacu senioralnego, który przecież obiecywał mi jeszcze Robert Fryderyk. Niemniej możesz liczyć na moje wsparcie jako ukochany potomek.
Jak wykluczyliście z przetargu firmę mojego zięcia, to co się dziwicie, że przetarg został unieważniony, bo rząd odebrał wam środki w planie finansowym?
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Alfred pisze: 6 maja 2025, 10:59 pozostając bez własnych ziem i bez pałacu senioralnego, który przecież obiecywał mi jeszcze Robert Fryderyk.
Papo, a co powiesz na model hiszpański i zajęcie pustego pałacu pod nieobecność właściciela?
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

Chamberlain pisze: 4 maja 2025, 15:56 Zaglądałem tu z sentymentu może raz na rok i nie czułem najmniejszej potrzeby, by wracać, zwłaszcza gdy okazało się, że królem został Ipanienko.
Widzę, że lata mijają, a tobie ból dupy nadal dokucza. XD
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

JPII vel Andrzej RE pisze: 7 maja 2025, 14:47 Widzę, że lata mijają, a tobie ból dupy nadal dokucza. XD
Wiecie, co się z tym robi.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

matmax pisze: 8 maja 2025, 05:59
JPII vel Andrzej RE pisze: 7 maja 2025, 14:47 Widzę, że lata mijają, a tobie ból dupy nadal dokucza. XD
Wiecie, co się z tym robi.
Nie chce mi się.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Torkan Ingawaar
obywatel
NIM: 156339
Kontakt:

Post autor: Torkan Ingawaar »

Dzień dobry, miło tu Pana widzieć z powrotem!

Niesamowita sprawa. Korzystając z przedwczesnego uwiądu pana premiera de Rivey i dymisji rządu człowiek ucina sobie krótką, trzymiesięczną drzemkę, a gdy ponownie zagląda na forum, czuje się jakby młodszy o dekadę. Chamberlain, Mat Max, Alfred, Edward II? W 2025? Co Was tu wszystkich ściągnęło, panowie? Dreamlandzka WKU upomniała się o emerytów i rozesłała wezwania do stawienia się na forum, czy serio pełen spontan?
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)
Obrazek
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

U mnie spontan. Choć muszę przyznać, że mnie tu poniekąd przyciągnął pewien nie-dreamlandczyk, opowiadając mi co się dzieje w mikro z na tyle dużym wciągnięciem w temat, że uznałem że chyba nadal jakieś życie się tli.

Tylko 3 miesiące drzemki? Ciekawe jaka jakość snu według zegarków.
Mat Max von Salvepol
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”