Pytanie
-
- NIM: 757972
- Kontakt:
Pytanie
Jestem tutaj nowy i czy jest jakaś możliwość wstąpienia do wojska?
- Christien van der Pohl
- NIM: 965923
- Kontakt:
Re: Pytanie
Odpowiem Panu od razu, że w pierwszej kolejności należy uzyskać obywatelstwo KD. Jest to podstawa przyjęcia na każde stanowisko. Pomijając jednak te nieprzyjemne fakty, tak oczywiście jest możliwość przyjęcia Pana do wojska. Jednakże o wojsku w Domenie więcej opowie Panu JKM Maciej II.
(-) Jego Książęca Mość Księstwa Furlandii i Luindoru
Christien van der Pohl
-
- Kontakt:
Obywatelstwo mam gdzie mam się zgłosić do wojska bo liczy się dla mnie służba dla Królestwa Dreamlandu
- Erwin von Beckendorff
- NIM:
- Kontakt:
A przysięga? Debata?Szymon ben Arecki pisze: ↑22 lis 2019, 21:29 Obywatelstwo mam gdzie mam się zgłosić do wojska bo liczy się dla mnie służba dla Królestwa Dreamlandu
(-)Erwin von Beckendorff
Lord PK
Tymczasowy Dowódca AS
Prezes Scholandzkiej Spółki Wydobywczej
Lord PK
Tymczasowy Dowódca AS
Prezes Scholandzkiej Spółki Wydobywczej
-
- Kontakt:
Jestem nowy i nie za bardzo ogarniam gdzie i jak
- Christien van der Pohl
- NIM: 965923
- Kontakt:
Tutaj złoży Pan wniosek w należytej formie:
viewforum.php?f=748
Może Pan spojrzeć na poprzednie wnioski i napisać swój na ich podstawie.
viewforum.php?f=748
Może Pan spojrzeć na poprzednie wnioski i napisać swój na ich podstawie.
(-) Jego Książęca Mość Księstwa Furlandii i Luindoru
Christien van der Pohl
- Fryderyk von Baden
- dyplomata zagraniczny
- NIM:
- Kontakt:
Skorzystam może z wątku, bo nie chcę tworzyć kolejnego w celu zadania pytania dotyczącego wojska.
Czy ktoś z Państwa wie może, czy Dreamland bardziej technologicznie korzysta i nawiązuje do technologii zachodniej czy wschodniej ?
Przeglądając wątek zakupów samolotów zauważyłem, że Ronon Air Tech proponował maszyny, nawiązujące zarówno do wschodnich (rosyjskich) samolotów jak i do tych zachodnich (amerykańskich). Ciekawi mnie czy na przestrzeni czasu, Dreamland bardziej nawiązywał do np. samolotów USA, czy Rosji. Ale to nie musi być tylko kwestia samolotów. Pojazdy naziemne też się liczą.
Ciekawe jest np. to, że w Sarmacji, jest sporo nawiązań do amerykańskiego wojska i amerykańskich technologii, niekiedy Sarmacja nawet korzysta z realnej amerykańskiej broni. Aczkolwiek posiadają oni, lub też mają zamiar posiadać broń związaną z technologią rosyjską, z bronią wschodnią.
Czy ktoś z Państwa wie może, czy Dreamland bardziej technologicznie korzysta i nawiązuje do technologii zachodniej czy wschodniej ?
Przeglądając wątek zakupów samolotów zauważyłem, że Ronon Air Tech proponował maszyny, nawiązujące zarówno do wschodnich (rosyjskich) samolotów jak i do tych zachodnich (amerykańskich). Ciekawi mnie czy na przestrzeni czasu, Dreamland bardziej nawiązywał do np. samolotów USA, czy Rosji. Ale to nie musi być tylko kwestia samolotów. Pojazdy naziemne też się liczą.
Ciekawe jest np. to, że w Sarmacji, jest sporo nawiązań do amerykańskiego wojska i amerykańskich technologii, niekiedy Sarmacja nawet korzysta z realnej amerykańskiej broni. Aczkolwiek posiadają oni, lub też mają zamiar posiadać broń związaną z technologią rosyjską, z bronią wschodnią.
Friedrich III. Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Fryderyk von Baden
- dyplomata zagraniczny
- NIM:
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedź.
A którą technologię by Szanowny wolał?
Friedrich III. Großherzog von Baden