Węzeł Kolejowy Førerstad - F-stad Główny

Lenno hrabiego Antoniego Moskwicza.
Awatar użytkownika
Antoni Moskwicz
NIM: 812386
Kontakt:

Węzeł Kolejowy Førerstad - F-stad Główny

Post autor: Antoni Moskwicz »

Miasto Førerstad
Miejski węzeł kolejowy
Obrazek
Prezentuję wstępną wersję stacji Førerstad Główny do gry "Kolejarz" (takiej starej gry ze sterowaniem ruchem kolejowym). Stacja jest zrobiona ze stanem opublikowanej mapy, ale myślę, że jeszcze to przerobię. Jest szansa, że w przyszłości powstanie coś jeszcze, ale najpierw będę to dopieszczać - jest prawie 140 wpisów w rozkładzie, ale jeszcze nie ma np. pociągów linii miejskiej dobrze zrobionych, mało jest pociągów towarowych między stacją rozrządową (wyjazd nr 4) a portem towarowym. Nie wiem jak poszło z obiegami lokomotyw, bo mało czasu na sprawdzenie, a to nie jest nawet bliskie końca pracy.

Do folderu "Tabor" trzeba dorzucić kilka plików BMP z drugiego folderu ("Tabor"), są to przerobione pliki ze składami, które są wykorzystane.
Załączniki
ForerstadG.zip
(33.1 KiB) Pobrany 36 razy
baron Antoni Moskwicz van der Pohl rodu Argentfører
Prefekt Małej Furii
Obrazek
Awatar użytkownika
Antoni Moskwicz
NIM: 812386
Kontakt:

Re: Węzeł Kolejowy Førerstad - F-stad Główny

Post autor: Antoni Moskwicz »

Nowa wersja.
Poprawki:
  • Dodane pociągi miejskie - pętla miejska (co 15 minut w każdą stronę) i F-stad Wiatry - F-stad Rynek (co ok. 60 minut w tę i z powrotem).
  • Kilka wagonów dołączanych się nie pojawiało, nie wiem czemu. Ale po poprawce powinno działać.
  • Drobne zmiany w peronach docelowych, bo momentami się potrafią zatykać. Czasem ruch jest naprawdę spory, a układ torowy jest dosyć ciasny.
  • Doszło kilka pociągów towarowych między stacją F-stad Rozrządowa a F-stad Port. Niektóre jadą bezpośrednio z portu do innych stacji.
Załączniki
ForerstadG.zip
wersja druga
(35.32 KiB) Pobrany 18 razy
baron Antoni Moskwicz van der Pohl rodu Argentfører
Prefekt Małej Furii
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Miasto Førerstad”