miałem nigdy nie wracać Dreamlandu. Zarzekałem się, że temat mikronacji w moim życiu, to zamknięty rozdział.
Jednak, gdy dzisiaj spojrzałem na to dzisiaj, to aż zemdlałem. Syn Luindorskiej ziemi, urodzony na Dhatarze, w Koppenbergu, wieloletni polityk Dreamlandzki, premier, minister kultury, wicehrabia, Margrabia Dhataru, Burgrabia Koppenbergu, odznaczony dwoma orderami, dziennikarz, a przede wszystkim aktywny Dreamladczyk, ze smutkiem spogląda na to dzieje się z jego krajem.
Dzisiaj wiem, że popełniłem błąd, odchodząc z Dreamlandu. Dzisiaj wracam do mojego rodzinnego miasta, do rodzinnej prowincji, do rodzinnej mikronacji. Wielu polityków, będzie zaskoczonych, jednak chcę podkreślić, iż to co kiedy przyszełem wiele lat temu do Dremlandu. Moje doświadczenie z przerwy od mikronacji, chcę przekuć we sukces.
Dlatego zwracam się nie tylko polityków, ale też do Jego Królewskiej Mość, a zwrócenie mi obywatelstwa Dreamladzkiego, tytułu szlachckiego Wicehrabiego, tytułu Margrabiego Dhatar, tytułu Burgrabiego Miasta Koppenberg oraz zwracanie Jego Ekscelencja wicehrabia Leszek van der Fryssau, Margrabia Dhatar, Burgrabia Miasta Koppenberg.
Z wyrazami szacunku
(-) JE wicehr. Leszek van der Fryssau