Wasza Królewska Mość,
Moja skromna osoba, markiz Orański-Nassau, legitymująca się numerem NIM 132626, prosi o przywrócenie mego hrabstwa z powrotem w grono aktywnych prowincji. Zapyta WKM "Tylko po co? Czy możesz zagwarantować aktywność lenna?". Obiecać nie mogę, mogę natomiast spróbować sie sprawdzić w tym zakresie, darując sobie na razie odzyskanie praw wyborczych czy udziału w obradach parlamentów, coby nie brać się za wszystko, nie kończąc niczego.
Z wyrazami estymy,
Wniosek o przywrócenie lenna
- Fryderyk Orański-Nassau
- Herold Koronny
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Wniosek o przywrócenie lenna
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOIII ONZII
Hrabia Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKM Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
Hrabia Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKM Aleksander, 2 października 2017 r.
- Maciej II
- Gubernator Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 591374
- Kontakt:
Re: Wniosek o przywrócenie lenna
Wasza Ekscelencjo,
jako, że wniosek Waszej Ekscelencji uznałem za wszech miar słuszny i nie widziałem przeciwskazań do jego wypełnienia, w obliczu braku natychmiastowej reakcji JKM Andrzeja, pozwoliłem sobie przeparkować lenno Waszej Ekscelencji do działu Ziemie oraz zmienić jego uprawnienia. Proszę natomiast o przekazanie do naszej wiadomości herbu lennego Hrabstwa Flores, coby można go było dosztukować.
Łączę wyrazy estymy,
i.A. Maciej II, r.s.
Gubernator
jako, że wniosek Waszej Ekscelencji uznałem za wszech miar słuszny i nie widziałem przeciwskazań do jego wypełnienia, w obliczu braku natychmiastowej reakcji JKM Andrzeja, pozwoliłem sobie przeparkować lenno Waszej Ekscelencji do działu Ziemie oraz zmienić jego uprawnienia. Proszę natomiast o przekazanie do naszej wiadomości herbu lennego Hrabstwa Flores, coby można go było dosztukować.
Łączę wyrazy estymy,
i.A. Maciej II, r.s.
Gubernator
---
marszałek Maciej II zu Hergemon à de Ebruz - van der Pohl, r.s.
Wniosek popieramy, zaś jego realizację powierzamy JKW Gubernatorowi.
Celem wyjaśnienia - Korona wraca z nieformalnej wizyty zapiątkowej u towarzyszy z sojuszniczego Wandystanu.
Celem wyjaśnienia - Korona wraca z nieformalnej wizyty zapiątkowej u towarzyszy z sojuszniczego Wandystanu.
Andreas Rex Emeritus
- Fryderyk Orański-Nassau
- Herold Koronny
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
WKW,
Serdecznie dziękuję i zgodnie z prośbą, załączam herb lenny. Na chwile obecną jest tożsamy ze stolicą lenna tj. Segali. Z miła chęcią wrzucę plik w wersji otrzymanej od autora, aczkolwiek wydaje mi się że jako symbol lenna można skopiować ten sam 20x20 symbol, który widnieje po kliknięciu w wątek "Hrabstwo Flores".
Oryginał w załączniku.
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie dziękuję i zgodnie z prośbą, załączam herb lenny. Na chwile obecną jest tożsamy ze stolicą lenna tj. Segali. Z miła chęcią wrzucę plik w wersji otrzymanej od autora, aczkolwiek wydaje mi się że jako symbol lenna można skopiować ten sam 20x20 symbol, który widnieje po kliknięciu w wątek "Hrabstwo Flores".
Oryginał w załączniku.
Serdecznie pozdrawiam
- Załączniki
-
- herb_segali.png (57.24 KiB) Przejrzano 655 razy
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOIII ONZII
Hrabia Flores
Hrabia Flores
- Maciej II
- Gubernator Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 591374
- Kontakt:
Obawiam się, że tu będzie musiał zadziałać JKM @Andrzej, bo trzeba dodać herbik do katalogu phpbb żeby mógł się nam tu na forum wyświetlać. Ale skoro wiadomo już, co to ma być, to jest to czysta formalność.
---