Z szeregu wystąp, a reszta do wyra, trumien czy innych wygodnych leżanek

(Nawet kurwa zdjęć nie można załączyć...)
Szanowny pił wtedy razem ze mną? Pewnie wsiadłem w pociąg, a Szanowny poszedł akurat wtedy na pręgierz.Fryderyk Orański-Nassau pisze: ↑13 lut 2023, 23:32 Są gorsze rzeczy. Zawsze można zażyć kilo mefedronu, zrobić sobie trójkę dzieci z różnych matek, budząc się jak na "Stworzeniu Adama" pod pręgierzem na dworcu we Wrocławiu, na koncie zobaczyć zero i jeszcze pismo od komornika w rękach. Jak to mówią Polacy, nie przejmuj siem, somsiad ma gorzej.
Namnożyło się tutaj tylu królów i ekskrólów, że sam nie ogarniam kto, kim jest.Daniel von Witt pisze: ↑18 lut 2023, 11:04 Ilu Was tu teraz jest? Robicie cokolwiek, czy zbijacie bąki?
Stawiam, że liczba koronowanych łebków przerosła liczbę poddanych. I to pewnie grubo.Oskar ben Grozny Witt pisze: ↑18 lut 2023, 11:12Namnożyło się tutaj tylu królów i ekskrólów, że sam nie ogarniam kto, kim jest.Daniel von Witt pisze: ↑18 lut 2023, 11:04 Ilu Was tu teraz jest? Robicie cokolwiek, czy zbijacie bąki?
Zasadniczo funkcjonalnie staram się zastępować Króla pod nieobecność, żeby procedować szybciej sprawy bieżące oraz wspierać JKM w męczących kwestiach. Co do zasady, nie tykam się rzeczy związanych z przywilejami. Ustrój państwa bez ludzi do struktur powinien być możliwie elastyczny w tej kwestii.Oskar ben Grozny Witt pisze: ↑18 lut 2023, 11:12Namnożyło się tutaj tylu królów i ekskrólów, że sam nie ogarniam kto, kim jest.Daniel von Witt pisze: ↑18 lut 2023, 11:04 Ilu Was tu teraz jest? Robicie cokolwiek, czy zbijacie bąki?
Co oznacza stanowisko Gubernator Dreamlandu? Czym różni się od funkcji Króla?
Realnie patrząc - ja wróciłem ze 3 tygodnie temu do Państwa gdzie został Maciej II i Andrzej, czyli dawniej Helmut Pohl i tow. Ipanienko. Poza tym kilka osób czasem coś szepnie, ale nie są to głośne głosy. Byłoby fajnie, jeśli mielibyście ochotę pomóc.Daniel von Witt pisze: ↑18 lut 2023, 11:04 Żyjecie królowie, lordowie i wieśniacy? Ilu Was tu teraz jest? Robicie cokolwiek, czy zbijacie bąki?
(-) Daniel von Witt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość