Wniosek o zrzeczenie się o obywatelstwa

Tutaj należy składać wnioski, prośby, oświadczenia i tym podobne pisma, skierowane do Jego Królewskiej Mości albo do Jego Dworu.
Awatar użytkownika
Leszek van der Fryssau
NIM: 548063
Herb: l06
Kontakt:

Wniosek o zrzeczenie się o obywatelstwa

Post autor: Leszek van der Fryssau »

wicehr. Leszek van der Fryssau
Arystokrata Dreamlandu
Burgrabia Miasta Koppenbergu
Margrabia Dhataru

JKM Aleksander de Ebruz
Król Dreamlandu i Scholandii

Wasza Królewska Mość,

z powodu upadku politycznego Dreamlandu oraz odpływu Dreamlandczyków do innych mikronacji, składam wniosek o zrzeczenie się o obywatelstwa, ze skutkiem z opróżnieniem urzędów Burgrabiego Miasta Koppenberg oraz Margrabiego Dhataru.

UZASADNIENIE
WKM, ostatnie wybory na Pierwszego Ministra, pokazały iż właśnie rozpoczął się etap upadku Dreamlandu. Jako polityk przestrzegałem przed złym zarządzaniem przez lewicę. Jednak nigdy nie byłem słuchany. Postanowiłem o emigracji z Dreamlandu. Lata w Dreamladzie wspominam dobrze. Przy okazji, muszę więcej poświęcić się dla realnych spraw, które są dziś ważniejsze.

Proszę mnie wspominać dobrze

(-) wicehr. Leszek van der Fryssau

P.S.
Jeżeli, ktoś chciałby przejąć profil, to można do końca roku się ze mną kontaktować.
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Re: Wniosek o zrzeczenie się o obywatelstwa

Post autor: Aleksander »

Szanowny Wicehrabio,

z żalem i ze smutkiem przyjmujemy decyzję wicehrabiego o opuszczeniu Królestwa Dreamlandu. Z działalnością wicehrabiego jako lennika w Dhatar łączyła pewne nadzieje. Rozumiemy jednak, iż z czasem każdego dopada znużenie i rozczarowanie działalnością mirkonacyjną i dla zachowania higieny i zdrowia dobrze jest zrobić sobie przerwę. Wiemy też, iż mirkonacje to takie miejsce, które uzależnia. Nie żegnamy zatem wicehrabiego, lecz mówimy mu do zobaczenia wierząc, że rychło powróci i zadziwi nas swoimi pomysłami i inicjatywami.
Obrazek
(-) Alexander, r.s.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kancelaria Królewska”