Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 16:49Drodzy obywatele,
Drogie obywatelki,
Królestwa Dreamlandu,
Królestwa Scholandii,
Bardzo przepraszam. Mogłem się powstrzymać, ale nie chciałem.
Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 16:49Z kolei urząd Premiera został "
tymczasowo" przekazany w ręce Marszałka Dworu. Takie zachwianie instytucji państwowej źle wróży.
A zanim zostałem "tymczasowo" Marszałkiem byłem Premierem. Wybranym w wyborach powszechnych większością blisko 65% głosów. Co więcej, nikt urzędu premiera nie zniósł.
Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 16:49Powołanie Alusia barona de la Ciprofloksję na urząd Marszałka Dworu, który w przeszłości sprawował urząd Marszałka Parlamentu oraz związany był "
obecnym i nieobecnym" premierem
Prezerwatywą Tradycja Radzieckim, może stworzyć pod fasadą urzędu Marszałku Dworu swoistą dyktaturę postkomunistycznych pogrobowców, którzy w przeszłości w byli łasi na urząd premiera oraz nie próbował nic przeciwko
ekscesą swoich członków.
Tak bardzo byłem związany, że regularnie dostawałem od swojego najlepszego kumotra nadzór. Dosyć specyficznie rozumiany związek.
PS. Może wróć do szkoły i uzupełnił edukację. Bo jesteś nie tylko ordynarnym kłamcą, ale też analfabetą.
Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 16:49Rojalistyczna Partia Dreamlandu nie będzie tolerować dyktaturę postkomunistycznych pogrobowców.
Litości. Znaczysz tu jeszcze mniej, niż Polonia Warszawa w Warszawie xD To co ty będziesz tolerować a co nie jest kompletnie nieistotne.
Fryderyk Orański-Nassau pisze: ↑21 cze 2019, 17:08Baron de la Ciprofloksja był w rządzie z byłymi komunistami, co nie znaczy, że nagle sam jest komuchem xD
Nie byłem nigdy w rządzie z komunistami! Pierwszy raz do rządu wszedłem za kadencji Floriana von Stettina. Potem kontynuowałem swoją misję w "rządzie" Torkana Ingawaara. O ile temu drugiemu można zarzucać jakieś związki z Komunistyczną Partią Dreamlandu, o tyle ten pierwszy zdecydowanie stał tam, gdzie pan tu nie stał!
Ty nie jesteś osobą. Ty jesteś ordynarnym kłamcą i analfabetą.
Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 22:53Aluś baron de la Ciprofloksja jest osobą jak nazwisko pokazuje z Biednej Republiki Ciprofloksji, kraju silnie socjalistyczno-komunistycznego.
Biedna Republika nie istnieje od sierpnia 2011 roku. Czas przestawić zegarki do przodu.
Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 22:53To budzi jedynie wstręt do osób, które zadają lub zadawały się z postkomunistycznymi pogrobowcami, którzy chcą obalić najstarszą polską mikronacyjną monarchię i wprowadzić komunistyczne rządy terroru i destrukcji.
Kolejne kłamstwo. Nikt nigdy nie zarzucił mi, jakobym zmierzał do obalenia ustroju w Dreamlandzie. Co więcej, kolejni monarchowie doceniali moją pracę na rzecz Dreamlandu nobilitując mnie. Nawet moi oponenci, by przywołać w tym miejscu Daniela von Witta, dziękował mi za moją pracę jako marszałka Parlamentu Królewskiego.
Leszek van der Fryssau pisze: ↑21 cze 2019, 22:53Biada tym, którzy uwarzają iż komunizm w Dreamlandzie się skończył!
Uwarz sobie zupkę witaminową, bo mamusi to zdecydowanie kwasu foliowego w ciąży brakowało.
Z mojej strony EOT. Dyskutować z tobą, to tak jak odpierać wyzwiska menela w tramwaju. To nie jest kwestia moralna czy honorowa, a co najwyżej estetyczna.