Witam;)
- Hesus de la Navas
- NIM: 412170
- Kontakt:
Witam;)
Serdecznie witam wszystkich
jestem tu całkowicie nowy, ale mam nadzieje, że mi się tu spodoba:) tylko, że na razie kompletnie nie czaje jak się tu poruszać i jakie mam możliwości...
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Re: Witam;)
Przybywa Pan do nas w środku rodzinnego sporu. Przy pomocy sylogizmów spieramy się o to, kto jest największym brzydakiem.
Opowie nam Pan coś o sobie? To Pańska pierwsza mikronacja? I dlaczego akurat Dreamland?
Opowie nam Pan coś o sobie? To Pańska pierwsza mikronacja? I dlaczego akurat Dreamland?
Edward J. Ebruz, r.s.
- Hesus de la Navas
- Kontakt:
Jest to moja pierwsza w życiu mikronacja. Obecnie jestem studentem bezpieczeństwa narodowego, a Dreamland, wstyd się przyznać, wybrałem na drodze losowania. pozostaje mi tylko nadzieja, że ktoś pomoże mi w stawianiu pierwszych kroków...
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Rzuciłem okiem na Pański paszport. Widzę, że Pańską specjalizacją w ramach studiów jest "zarządzanie kryzysowe w administracji". Nie mógł Pan lepiej trafić.
W pierwszej kolejności może się Pan zwrócić do namiestnika prowincji, w której zdecydował się osiedlić. W tym przypadku - do Gregory'ego Corylusa. Brakuje rąk do pracy, więc nie powinno być najmniejszych problemów ze znalezieniem ciekawego zajęcia.
Może Pan również spróbować sił na szczeblu federalnym. Tutaj kompetentny będzie nowy Premier Rządu Królewskiego.
W pierwszej kolejności może się Pan zwrócić do namiestnika prowincji, w której zdecydował się osiedlić. W tym przypadku - do Gregory'ego Corylusa. Brakuje rąk do pracy, więc nie powinno być najmniejszych problemów ze znalezieniem ciekawego zajęcia.
Może Pan również spróbować sił na szczeblu federalnym. Tutaj kompetentny będzie nowy Premier Rządu Królewskiego.
Edward J. Ebruz, r.s.
- Sted Asketil
- król-senior
- NIM: 121212
Witam rowniez :)
Widzialem ze byl Pan na IRC-u - Security i KaKuTy to botki, a tu (http://www.sted.mydevil.net/) jest kilka informacji o naszym kanale. Strona tymczasowa - szczerze mowiac spycham ja caly czas na koniec listy...
Chyba najlepiej probowac kogos zlapac popoludniu i wieczorem, lub zostawic info o checi rozmowy na kanale #5prowincji w tym topicu - http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic ... 8&start=30
Zapraszam na IRC w sobote i w niedziele - bedzie mnie tam mozna zlapac :)
Pozdrawiam,
Widzialem ze byl Pan na IRC-u - Security i KaKuTy to botki, a tu (http://www.sted.mydevil.net/) jest kilka informacji o naszym kanale. Strona tymczasowa - szczerze mowiac spycham ja caly czas na koniec listy...
Chyba najlepiej probowac kogos zlapac popoludniu i wieczorem, lub zostawic info o checi rozmowy na kanale #5prowincji w tym topicu - http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic ... 8&start=30
Zapraszam na IRC w sobote i w niedziele - bedzie mnie tam mozna zlapac :)
Pozdrawiam,
- Hesus de la Navas
- Kontakt:
Bardzo dziękuje Panom za pomoc:)
- Paweł Erwin
- Numer GG: 1883539
- NIM: 338711
- Kontakt:
Witamy serdecznie
Może tego nie widać na pierwszy rzut oka, ale Dreamlandczycy to bardzo przyjaźni i weseli ludzie 
/-/ Paweł Erwin diuk de Archien-Liberi
- Gregory de Corylus
- Numer GG: 4944940
- NIM: 696920
- Kontakt:
Również serdecznie Pana witam, w razie pytań chętnie służę pomocą 
Gregory hrabia de Corylus
I ponoć ja prowadzę w rankingu, ale Bartosz Lenczowski depcze mi po piętach.Jacques de Brolle pisze:Przybywa Pan do nas w środku rodzinnego sporu. Przy pomocy sylogizmów spieramy się o to, kto jest największym brzydakiem.
prof. econ. net. hrabia Shakur