Koppenberg, 11 grudnia 2020
sir Leszek van der FryssauObywatel Królestwa Dreamlandu
Torkan Ingawaar
Minister Policji,
Pałac Rządowy,
Królewskie Miasto Dreamopolis
Minister Policji,
Pałac Rządowy,
Królewskie Miasto Dreamopolis
Zawiadomienie o popełnienie przestępstwa
Wasza Ekscelencja,Panie MInistrze,
składam oficjalne zawiadomienie, iż obywatel JKW Maciej II używa słownictwa nieadekwatnego do mojej, osoby. Żądam od pozwanego JKM @Maciej II publicznego przeproszenia mojej osoby oraz zakazu używania słów komunizujących jak również zakazu używaniu w korespodencji z obywatelami i postach i pismach urzędowych słów i skrótów - Tow., Towarzysz.
Uzasadnienie
W mojej 4 - letniej karierze w Dreamlandzie już spotkałem się z takimi określałem się do mojej osoby. Jako zacięty wróg komunizmu oraz dreamlandzki patriota, ówczesna partia KPD(Komunistyczna Partia Dreamlandu), rękami obywatela Kaufmana, próbowała zrobić socjalistę i geja.Obywatel JKM @Maciej II Król - Senior, od kiedy przybyłem do Dreamlandu, na każdym kroku używa języka rodem z KPD. Nawet gdy objąłem godność Ministra Kultury, Informacji i Dziedzictwa Narodowego, nie skończyła. Używa do logotypu Ministerstwa, języka godnego pożąłowania.
To już nie chodzi tylko o moją osobę, to już chodzi o szkalowanie władz centralnych.
Materiały dowodowe:
viewtopic.php?f=24&t=11788 - wypowiedzi w poście Nowy Minister ultury, Informacji i Dziedzictwa Narodowego, dotyczące programu ministerstwa i kompetencji.
viewtopic.php?f=782&t=11776&p=87493#p87493 - post ob.Macieja o rządzie w temacie Wieje chujem - plan aktywności rządu
viewtopic.php?f=24&t=11772&p=87457#p87457 - post ob.Macieja o rządzie w temacie Początek rządowego rozkładu?