Szanowne KKI,
Niniejszym wnioskuję o nadanie mi na podstawie Art. 3 ust. 1 DK o infrastrukturze informatycznej uprawnień do edycji postów w dziale "Hrabstwo Flores" znajdującym się w poddziale "Lenna"<w dziale "Księstwo Furlandii i Luindoru".
Wniosek swój motywuję tym, że znajdują się tam spisy nieruchomości/ulic/aktów prawnych, które wymagają aktualizowania na bieżąco, a którą to pracę wykonuję ja jako właściciel rzeczonego Hrabstwa.
Pozdrawiam,
markiz Orański-Nassau
Wniosek o uprawnienia
- Fryderyk Orański-Nassau
- Numer GG: 44703021
- NIM: 132626
- user_herb: c08.gif
- Kontakt:
- Fryderyk Orański-Nassau
- Numer GG: 44703021
- NIM: 132626
- user_herb: c08.gif
- Kontakt:
Re: Wniosek o uprawnienia
Podnoszę problem ponownie. Nie mogę aktualizować postów pokroju "Aktualnych mieszkańców" w lennie, ponieważ nie mam uprawnień. Bez sensu tworzyć nowe posty dla celów aktualizacji tego.
(-) Fryderyk Karol Albert markiz Orański-Nassau OOIII ONZII
Hrabia Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."Aluś, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
Hrabia Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."Aluś, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
- Alfred
- obywatel
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Re: Wniosek o uprawnienia
Udzieliłem stosownych uprawnień. Proszę o weryfikację, czy działa.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.