Szanowny Dreamlandzie,
jak zapewne niektórzy mieli okazję zauważyć, zostałem powołany na stanowisko Generalnego Inspektora Inżynierii, dawniej znanego pod mniej fascynującym mianem szefa KSI.
Jak widać, pierwsze działania zostały podjęte - do składu KKI powołałem Daisuke Kamitsuruyoshi i Andy'ego Sky, od których otrzymałem zainteresowanie działaniami w ramach informatycznych zmian w Dreamlandzie. Jeśli się nie mylę, w składzie KKI są też obecnie Piotr Harniakiewicz i Tomasz von Habsburg - w najbliższym czasie porównam moje informacje ze stanem prawnym i jeżeli będzie potrzeba i zainteresowanie, to wydam odpowiednie akty prawne.
W gronie osób, które mogą być zainteresowane KKI, podjęta została dyskusja nad priorytetami i sposobem pracy - mam dosyć kontrowersyjny pomysł, by po raz pierwszy w historii sam proces działania KSI/KKI został nieco bardziej uporządkowany. Szczegóły wkrótce, jak ustalimy, jak one dokładnie mają wyglądać.
Zbieram również dalsze zgłoszenia do grona KKI. Doskonale zdaję sobie sprawę, że jest to w pewnym sensie nużąca robota, ale jako potencjalna zaleta wspomnę, że to głównie dzięki zdobytemu w mikronacjach doświadczeniu aktualnie stać mnie na głupoty.
Nowy szef KKI i priorytety
Nowy szef KKI i priorytety
Mat Max von Salvepol
Minister Spraw Wewnętrznych
Ambasador w Wandystanie i Sarmacji
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- user_herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
Re: Nowy szef KKI i priorytety
Bardzo się cieszę! Liczę, że teraz będzie już tylko lepiej. Jeśli tylko będę mógł Wam pomóc to możecie na mnie liczyć.
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD
Wymagania skądś muszą pochodzić, samo istnienie zespołu dla istnienia jest trochę przeciwskuteczne ;)Robert II Fryderyk pisze: ↑12 cze 2019, 21:18 Bardzo się cieszę! Liczę, że teraz będzie już tylko lepiej. Jeśli tylko będę mógł Wam pomóc to możecie na mnie liczyć.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- RIIF
- król-senior
- NIM: 747065
- user_herb: herb_kd_krolRCA
- Kontakt:
A dostarczanie wymagań to gwarantuję ;-)
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD