Panuje zwyczaj, że kustoszem tego przybytku może być każdy, wystarczy powiedzieć: "To powinno trafić do galerii cytatów."
Jarek Wawrzyniak pisze: ↑9 cze 2019, 10:11 Ja panie Pohl o ile mogę być nowotworem to tym łagodnym i nie szkodliwym, którego nie ma potrzeby leczyć.
WKM, tak się składa, że Golden Quotes to my mamy. Tyle, że nie eksponowane, a szkoda.الوـس pisze: ↑20 mar 2019, 12:44 Ja rozumiem, że sesja się skończyła, jest nadmiar wolnego czasu, a zajęcia z legislacji to mój ulubiony przedmiot na pierwszym roku. Wiem, że w domu już nikt nie chce słuchać o tych wszystkich fascynujących rzeczach, których się uczę i od których już pęka mi głowa. Wychodzę świeżo nabity wiedzą z wykładu, i chciałbym komuś to opowiedzieć. Dziewczyna ma już dosyć, matka na hasło "ustawa" sięga po kabel od prodiża, a ojciec już na początku listopada wyskoczył do sklepu po fajki i jeszcze nie wrócił.
Alfred, do cholery. Daj żyć!(...)
Karol Medycejski we wrzaskpudle Bialeni pisze:30 mar 2020, 13:29No ale temat przeruchany strasznie - widać, że Alusiowi płacą w realu za pierdolenie wokół jednego tematu (czyt. jest prawnikiem)
Wojciech Hergemon, kaxiu pisze:Kiedyś sensem istnienia KS była, w każdym razie jak mi
się wydawało, dobra zabawa. Od dłuższego już czasu, cel
ten schodzi na drugi plan, a na pierwszy wychodzą chore
ambicje i realne kompleksy, które różni kretyni starają
się leczyć śmieszną wręcz odrobiną władzy. Gallus in
suo sterquilinio plurimum potest."
Mamy także to: Królewska Galeria Rekreacji. Do rozważenia, czy może warto jakoś połączyć wszystkie trzy inicjatywy.Fryderyk Orański-Nassau pisze: ↑21 cze 2019, 16:30 WKM, tak się składa, że Golden Quotes to my mamy. Tyle, że nie eksponowane, a szkoda.
Kolekcja Złote Myśli o Dreamlandzie.Andrzej Fryderyk pisze:Ale cóż 🙂 Zawsze lepiej zwyzywać, a potem założyć garnitur i pierdolić kocopoły na swoim forum i na discordach. No cóż. Wasza decyzja. Ale co Wy chcecie tym osiągnąć? 🙂
Kolekcja Nienegacja Faktu Nieprzystającego Piękna Ostatnich Władców DreamlanduJoanna Izabela pisze:Blad zrobilam rozmawiajac z ex krolem Dreamlandu i mu wierzac. Natomast neguje fakt ze to kwestia wygladu Maciusa to spowodowala. Po prostu wydawal sie jednak jakos ogarniety na zywo.
Korona potwierdza, iż nasz poprzednik wydaje się jednak jakoś ogarnięty na żywo.Maciej II pisze: ↑21 sie 2021, 01:45Kolekcja Nienegacja Faktu Nieprzystającego Piękna Ostatnich Władców DreamlanduJoanna Izabela pisze:Blad zrobilam rozmawiajac z ex krolem Dreamlandu i mu wierzac. Natomast neguje fakt ze to kwestia wygladu Maciusa to spowodowala. Po prostu wydawal sie jednak jakos ogarniety na zywo.
Dokładnie, niech wampiry zabiorą ci 90% esencji życiowej, ducha i dusze i naślą na ciebie hordy digitalne.Maciej II pisze: ↑18 cze 2019, 20:50Jarek Wawrzyniak pisze: ↑9 cze 2019, 10:11 Ja panie Pohl o ile mogę być nowotworem to tym łagodnym i nie szkodliwym, którego nie ma potrzeby leczyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość