Mam ograniczone funkcje na forum

Służby rozwijają i konserwują państwową infrastrukturę informatyczną.
Awatar użytkownika
Michal Yaqu
Posty: 361
Rejestracja: 18 lis 2015, 18:03
Numer GG: 1003737
Herb:
Lokalizacja: Eskalibur (Luindor)
Kontakt:

Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Michal Yaqu » 19 paź 2018, 20:12

Witam, chciałem się zapisać do Parlamentu ale w wątku Kandydaci do Parlamentu Królewskiego - lista otwarta nie mogę dodać posta. Coś się zmieniło od mojej ostatniej wizyty i już nie można być w Parlamencie?

PS. Mam obywatelstwo
PS2. Na forum mam tylko grupę zarejestrowani użytkownicy
(-) Michał wicehrabia Yaqu

Arianator-in-chief
Posty: 1130
Rejestracja: 2 kwie 2013, 16:08

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Arianator-in-chief » 19 paź 2018, 20:30

Heh, ja z kolei nie mam wstępu do działu „Ogólnopaństwowy Komisariat Ochrony Pogranicza” mimo że da się na niego wejść niezalogowanym. Alfred coś zjebałeś.
Na czasowym (?) urlopie od Dreamlandu.
Dane kontaktowe jakby coś.

Awatar użytkownika
الوـس
Premier Rządu Królewskiego
Posty: 4012
Rejestracja: 1 sty 2017, 22:00
Herb:
Lokalizacja: Tauzen
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: الوـس » 19 paź 2018, 20:35

Alfred did nothing wrong!
(-) Aluś de la Ciprofloksja zu Hergemon und von Lichtenstein y de Arbuz och Apelsinklyfta
فقهاء‎‎

Ruch Tauzen!

Hej Ruchu nasz!
Pokaż jak grasz.
Gdy upadniesz - wstań!
Nie poddawaj się!
My wspieramy cię.

Awatar użytkownika
Tomasz von Habsburg
Posty: 1329
Rejestracja: 3 maja 2016, 16:55
Herb:
Lokalizacja: Habsburg (Księstwo Furlandii i Luindoru)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Tomasz von Habsburg » 19 paź 2018, 21:28

Michal Yaqu pisze:
19 paź 2018, 20:12
Witam, chciałem się zapisać do Parlamentu ale w wątku Kandydaci do Parlamentu Królewskiego - lista otwarta nie mogę dodać posta.
Drama Queen pisze:
19 paź 2018, 20:30
Heh, ja z kolei nie mam wstępu do działu „Ogólnopaństwowy Komisariat Ochrony Pogranicza” mimo że da się na niego wejść niezalogowanym.
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Powyższe problemy zostały wyeliminowane.

(-) Tomasz baron von Habsburg

Awatar użytkownika
Michal Yaqu
Posty: 361
Rejestracja: 18 lis 2015, 18:03
Numer GG: 1003737
Herb:
Lokalizacja: Eskalibur (Luindor)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Michal Yaqu » 20 paź 2018, 06:35

Dzięki. Chyba jak na razie wszystko działa.
(-) Michał wicehrabia Yaqu

Awatar użytkownika
Florian von Stettin
Posty: 1002
Rejestracja: 17 maja 2018, 09:04
Numer GG: 65682687
Lokalizacja: Rosario (Scholandia)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Florian von Stettin » 31 paź 2018, 12:06

Nie będę zaczynał nowego wątku, ale mam pewną uwagę. Nie mogę znaleźć forum Dworu Królewskiego, czy ja jestem ślepy czy faktycznie gdzieś ono zniknęło?
(-) sir Florian von Stettin

Awatar użytkownika
Tomasz von Habsburg
Posty: 1329
Rejestracja: 3 maja 2016, 16:55
Herb:
Lokalizacja: Habsburg (Księstwo Furlandii i Luindoru)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Tomasz von Habsburg » 31 paź 2018, 17:19

Florian von Stettin pisze:
31 paź 2018, 12:06
Nie będę zaczynał nowego wątku, ale mam pewną uwagę. Nie mogę znaleźć forum Dworu Królewskiego, czy ja jestem ślepy czy faktycznie gdzieś ono zniknęło?
Dziękuję za zgłoszenie. Zostało to naprawione.

(-) Tomasz baron von Habsburg

Awatar użytkownika
Florian von Stettin
Posty: 1002
Rejestracja: 17 maja 2018, 09:04
Numer GG: 65682687
Lokalizacja: Rosario (Scholandia)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Florian von Stettin » 31 paź 2018, 17:45

Jak widać mój wzrok czasami mnie nie zawodzi, tylko czasami. Dzięki!
(-) sir Florian von Stettin

Awatar użytkownika
Pascal de La Brun
Posty: 111
Rejestracja: 3 sie 2016, 20:43
Herb:
Lokalizacja: Unia Saudadzka
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Pascal de La Brun » 10 lis 2018, 10:27

Chciałbym zgłosić brak dostępu do działu "Rząd Królewski" (Egzekutywa Federalna).

(–) Pascal de La Brun

Awatar użytkownika
Tomasz von Habsburg
Posty: 1329
Rejestracja: 3 maja 2016, 16:55
Herb:
Lokalizacja: Habsburg (Księstwo Furlandii i Luindoru)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Tomasz von Habsburg » 10 lis 2018, 17:38

Pascal de La Brun pisze:
10 lis 2018, 10:27
Chciałbym zgłosić brak dostępu do działu "Rząd Królewski" (Egzekutywa Federalna).
Problem został rozwiązany.

(-) Tomasz baron von Habsburg

Awatar użytkownika
Pascal de La Brun
Posty: 111
Rejestracja: 3 sie 2016, 20:43
Herb:
Lokalizacja: Unia Saudadzka
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Pascal de La Brun » 11 lis 2018, 12:56

Tomasz von Habsburg pisze:
10 lis 2018, 17:38
Pascal de La Brun pisze:
10 lis 2018, 10:27
Chciałbym zgłosić brak dostępu do działu "Rząd Królewski" (Egzekutywa Federalna).
Problem został rozwiązany.

(-) Tomasz baron von Habsburg
Niestety nadal nie mam dostępu.

(-) Pascal de La Brun

Awatar użytkownika
Tomasz von Habsburg
Posty: 1329
Rejestracja: 3 maja 2016, 16:55
Herb:
Lokalizacja: Habsburg (Księstwo Furlandii i Luindoru)
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Tomasz von Habsburg » 11 lis 2018, 13:00

Pascal de La Brun pisze:
11 lis 2018, 12:56
Niestety nadal nie mam dostępu.
Faktycznie. Teraz już sprawdziłem i działa.

(-) Tomasz baron von Habsburg

Awatar użytkownika
Pascal de La Brun
Posty: 111
Rejestracja: 3 sie 2016, 20:43
Herb:
Lokalizacja: Unia Saudadzka
Kontakt:

Re: Mam ograniczone funkcje na forum

Post autor: Pascal de La Brun » 11 lis 2018, 13:24

Teraz wszystko działa poprawnie, dziękuję za pomoc.

(-) Pascal de La Brun

Zablokowany

Wróć do „Królewskie Służby Informatyczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość