1. Niniejszym ogłoszeniem rozpoczynam wybory na Premiera Królestwa Dreamlandu.
2. Nad prawidłowym przebiegiem wyborów czuwać będzie komisja w składzie:
- JKM @Alfred , Król Senior
- Tannegard, Król Dreamlandu
3. Oddanie ważnego głosu następuje poprzez wysłanie prywatnej wiadomości do obu członków Komisji
4. Wybory trwać będą do 27.10.2024, do godz.12:00
5. Komisja ogłosi wyniki w ciągu 48 godzin od zakończenia wyborów.
6. Wolę wyrażamy poprzez wybranie tylko jednej opcji z Karty do Głosowania
7. Karta do głosowania:
- baron Wojciech Bombina Maxima
- głos pusty
8. Lista wyborców (aktualni obywatele):
@Maciej II
@Bombina
@Antoni Moskwicz
@Torkan Ingawaar
@Aleksander
@Arthur de Rivey
Wybory na Premiera
- Tannegard
- Król Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 279138
- Kontakt:
Re: Wybory na Premiera
Szanowni Obywatele!
Zachęcam do oddania głosu. Póki co frekwencja jest dość niska. To jest czas decyzji, to nasza szansa na stworzenie pierwszego od wielu miesięcy Rządu i odtworzenie drugiego filaru naszej demokracji. Nie stójcie z boku, bierzcie śmiało udział w tej historycznej chwili i zapiszcie się na kartach naszej historii!
Zachęcam do oddania głosu. Póki co frekwencja jest dość niska. To jest czas decyzji, to nasza szansa na stworzenie pierwszego od wielu miesięcy Rządu i odtworzenie drugiego filaru naszej demokracji. Nie stójcie z boku, bierzcie śmiało udział w tej historycznej chwili i zapiszcie się na kartach naszej historii!
- Tannegard
- Król Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 279138
- Kontakt:
Szanowni obywatele!
Szanowny Panie baronie, gratulujemy zwycięstwa. Urząd Szefa Rządu jest do Pańskiej dyspozycji, Korona także służy pomocą.
Niniejszym powołuję barona Wojciecha Bombinę na stanowisko Premiera Królewskiego Rządu Dreamalndu.pisze: Komisja wyborcza w składzie JKM Alfred, Tannengard, informuje iż:
oddano: 4 głosy, w tym głosów ważnych: 4
uprawnionych do głosowana: 6 osób, tym samym frekwencja wyniosła: 67%
rozkład głosów przedstawia się następująco:
3 głosy oddano na barona Wojciecha Bombinę, oddano także jeden głos pusty.
Komisja oznajmia że Premierem Królewskiego Rządu Dreamlandu zostaje baron Wojciech Bombina większością 75%.
(-) JKM Alfred, król senior
(-) Tannegard, król Dreamlandu
Szanowny Panie baronie, gratulujemy zwycięstwa. Urząd Szefa Rządu jest do Pańskiej dyspozycji, Korona także służy pomocą.
Wasza Królewska Mość, Szlachetnie urodzeni,
Urząd Premiera Dreamlandu to dla mnie prawdziwy zaszczyt. Dziękuję za zaufanie, którym większość z głosujących mnie obdarzyła, mam nadzieję że stojąc na cele Rządu przekonam do siebie również tych, którzy nie oddali na mnie swojego głosu.
Wkrótce można spodziewać się szerszego wystąpienia. Dreamland zawsze cechował pewien intelektualny sznyt, więc dla wszystkich oczywiste jest w jakiej sytuacji znajdujemy się jako państwo. Zakładam więc, że to jedno zdanie na temat tejże sytuacji wystarczy, a w późniejszych wypowiedziach będę mógł się skupić wyłącznie na tym, co możemy (spróbować) zrobić.
Urząd Premiera Dreamlandu to dla mnie prawdziwy zaszczyt. Dziękuję za zaufanie, którym większość z głosujących mnie obdarzyła, mam nadzieję że stojąc na cele Rządu przekonam do siebie również tych, którzy nie oddali na mnie swojego głosu.
Wkrótce można spodziewać się szerszego wystąpienia. Dreamland zawsze cechował pewien intelektualny sznyt, więc dla wszystkich oczywiste jest w jakiej sytuacji znajdujemy się jako państwo. Zakładam więc, że to jedno zdanie na temat tejże sytuacji wystarczy, a w późniejszych wypowiedziach będę mógł się skupić wyłącznie na tym, co możemy (spróbować) zrobić.
baron Wojciech desłetudo Bombina Maxima