Milioner w Dreamlandzie.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Re: Milioner w Dreamlandzie.
Pytania "po co te dreamy?" wracają co miesiąc :P Wałkowane było tyle razy.
Pieniądze są po to, aby je wydawać.
(-) Daniel von Witt
Pieniądze są po to, aby je wydawać.
(-) Daniel von Witt
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Ja lubię kolekcjonować różne rzeczy. Możnaby wybijać i numizmaty. Ja bym płacił.Siergiusz Asketil pisze:Chce Ci się kolekcjonować dla samego kolekcjonerstwa?
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Ja lubię wyrzucać różne rzeczy. Mam nawet posegregowane wg tego kiedy zamierzam je wyrzucić.
(-) Alexander, r.s.
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Śmieszki śmieszkami-w Sarmacji kupują znaczki, tutaj samochody to i chętni na monety się znajdą.Alus pisze:Ja lubię wyrzucać różne rzeczy. Mam nawet posegregowane wg tego kiedy zamierzam je wyrzucić.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores

Książę Flores
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Wracając do tego wątku sprzed lat, z ciekawości dopytuję: kto ostatecznie zabił dreamy?
Czy likwidacja odbyła się jakimś aktem prawnym?
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
- Antoni Moskwicz
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 812386
- Kontakt:
CBD padło, tak po prostu, a nikomu się nie pali ani do naprawy, ani do zrobienia nowego CBD. To drugie też nie byłoby takie proste, ponieważ dane z CBD gdzieś się zapodziały w czeluściach bazy danych. Na tę chwilę moje nurkowanie w bazie i plikach CBD nie przyniosło rezultatów.Siergiusz Asketil pisze: ↑9 sty 2026, 23:21 Wracając do tego wątku sprzed lat, z ciekawości dopytuję: kto ostatecznie zabił dreamy?Czy likwidacja odbyła się jakimś aktem prawnym?
- Tannegard
- Król Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 279138
- Kontakt:
Nie do końca, wszystko jest, salda, przelewy, a przynajmniej tak się wydaje na pierwszy rzut oka. Dotychczas nie nurkowałem w tym temacie. Postaram się na dniach zrobić zwiad, może uda mi się ocenić rozmiary problemu.Antoni Moskwicz pisze: ↑10 sty 2026, 19:45CBD padło, tak po prostu, a nikomu się nie pali ani do naprawy, ani do zrobienia nowego CBD. To drugie też nie byłoby takie proste, ponieważ dane z CBD gdzieś się zapodziały w czeluściach bazy danych. Na tę chwilę moje nurkowanie w bazie i plikach CBD nie przyniosło rezultatów.Siergiusz Asketil pisze: ↑9 sty 2026, 23:21 Wracając do tego wątku sprzed lat, z ciekawości dopytuję: kto ostatecznie zabił dreamy?Czy likwidacja odbyła się jakimś aktem prawnym?
- Wojciech Bombina
- Premier
- NIM: 352373
- Kontakt:
Pieniądze są tylko nie można nimi płacić. W miejsce tego kwitnie barter. Przykładowo, w odzyskanej Awarze Płd., gdzie do teraz zostało trochę ludności przybyłem z okupantami, można spędzić rozkoszną noc z baridajską dziewczyną za jedno jabłko.
graf Wojciech desłetudo Bombina Maxima
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Jako że w konflikcie awarskim z 2014 roku byłem po stronie sarmacko-baridajskiej i otrzymałem wtedy miano terrorysty dyplomatycznego, pozwolę sobie odmówić wizyty na Awarze.Wojciech Bombina pisze: ↑11 sty 2026, 11:51 Pieniądze są tylko nie można nimi płacić. W miejsce tego kwitnie barter. Przykładowo, w odzyskanej Awarze Płd., gdzie do teraz zostało trochę ludności przybyłem z okupantami, można spędzić rozkoszną noc z baridajską dziewczyną za jedno jabłko.
(—) Siergiusz markiz Asketil
- Maciej Hergemon
- przewodniczący obrad Parlamentu
- NIM: 591374
- Kontakt:
Rozmiar szkody to znalezienie w khandkodzie wszystkich instancji występowania starych haseł do bazy danych i zamienienie ich z nowymi.