Powitanie Pieknego Kraju

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Krystyna
NIM: 832946
Kontakt:

Powitanie Pieknego Kraju

Post autor: Krystyna »

Witam Serdecznie

Wszystkich mieszkańców i obywateli tego pięknego i spokojnego kraju. Nazywam się Krystyna i jestem nową obywatelką Królestwa. Mam nadzieję iż szybko przystosuje się do atmosfery tu płynącej i wdrążę się w życie wirtualne z resztą was.

Mam również nadzieję iż przydam się na coś :) podczas rozwoju naszego (waszego) królestwa.
Była bym również wdzięczna za jakieś wskazówki czym mogła bym się zająć na początku.

Z pozdrowieniami
Krystyna.
Dumna obywatelka Unii
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Re: Powitanie Pieknego Kraju

Post autor: Alfred »

Witam,

Cóż, możliwości pracy jest wiele - braki kadrowe dają się we znaki wszystkim :). Warto skontaktować się z Namiestnikiem Koronnym zamieszkiwanej prowincji, a także podzielić się informacjami na temat własnych zainteresowań, by pracodawcy mogli zaproponować odpowiednie stanowisko.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Witam serdecznie w imieniu lokalnej starszyzny.

Gdy w Królestwie pojawia się nowa dama, panowie zwykle na wyścigi reklamują swoje usługi w charakterze przewodnika. Tymczasem mija druga godzina - i nic. (Przynajmniej na forum - być może kanałem prywatnym wzajemnie tarasują sobie w tej chwili przejście). Jedynie Minister Schlesinger rzeczowo wspomniał o "brakach kadrowych". Zanim skierujemy Panią na jakiś "odcinek" w płukalni złota chętnie dowiedzielibyśmy się czegoś o Pani zainteresowaniach i oczekiwaniach. Łatwiej będzie wówczas namiestnikom coś doradzić. To Pani pierwsza przygoda ze światem mikronacji? W jaki sposób Pani do nas trafiła?
Edward J. Ebruz, r.s.
Krystyna
NIM: 832946
Kontakt:

Post autor: Krystyna »

Dziękuję serdecznie za wszelkie powitania.

Podczas mojego małego problemu z forum weszłam na państwa czat i tam większości rzeczy się dowiedziałam, jak również dostałam parę wskazówek za co serdecznie dziękuję wszystkim osobom z wtedy.
Braki w kobietach zauważyłam już jak również powoli spływające ogłoszenia matrymonialne, cóż mogę powiedzieć, schlebia mi to :)
Postanowiłam na tą chwilę zamieszkać w mieście Alizon jako najbardziej odpowiadającemu miejscu. Piękna strona, klimat i mili ludzie to jest to co potrzeba każdej kobiecie.
W przypadku zainteresowań jak pisałam na czacie interesuje się gotowaniem, muzyką, trochę grałam na pianinie, znam podstawy html-a, a narzeczony informatyk uczy mnie php, chociaż ciężko idzie (:P). Oczywiście jak większość kobiet lubię również modę, taka mała szafiarka ze mnie, lubię to określenie. W życiu codziennym jestem początkującą kadrowo-księgową.
I to chyba tyle o mnie na wstępie.
Dumna obywatelka Unii
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Krystyna pisze: Braki w kobietach zauważyłam już, jak również powoli spływające ogłoszenia matrymonialne, cóż mogę powiedzieć, schlebia mi to :)
Skoro już posypały się propozycje matrymonialne, jestem spokojny o moich rodaków.
Edward J. Ebruz, r.s.
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Post autor: Otton van der Berg »

Witamy serdecznie w KD!
Niestety z mojej strony nie usłyszy Szanowna Pani ogłoszenia matrymonialnego, nie oznacza to że się nie ciesze z nowej żeńskiej obywatelki Dreamlandu.
pozdrawiam.
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”